05
november
2018
|
09:38
Europe/Amsterdam

Wegwerpmess

Een pakje wegwerpmesjes, boterhamzakjes en plastic flesjes. Voor eenmalig gebruik en dan hop, de prullenbak in! Een guilty pleasure voor veel mensen. Het is allemaal eigenlijk ook wel heel makkelijk...

Hebben we nog wel door hoeveel single use plastic we gebruiken? In de serie Wegwerpmess onderzoeken wij hoeveel plastic we nou precies gebruiken en wat we er allemaal mee doen. En misschien.... neem je dan in de toekomst een broodtrommel mee naar werk.

 

download
nadiamarouf.kareninavandencrommenacker.wegwerpmess.hr.4
Boilerplate

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden
Vanuit deze beleving start Achmea in samenwerking met studenten van de Hogeschool voor Kunsten Utrecht de campagne ‘Anders Kijken’. Want we zoeken een andere blik op thema’s die voor zowel de samenleving als onze organisatie belangrijk zijn. De studenten kijken vanuit hun eigen invalshoek naar deze thema’s. Deze campagne is erop gericht om nieuwe, creatieve en innovatieve perspectieven te creëren op bekende maatschappelijke thema's. Verrassende, schurende, prikkelende uitingen als startpunt voor een gesprek.

Deze periode staat Anders Kijken in het teken van de thema's klimaatverandering en duurzaamheid, geïnspireerd op de de Sustainable Development Goals 'climate action' en 'sustainable cities' van de VN. Ze zijn relevant voor Achmea omdat we het voor onze klanten en voor de maatschappij als geheel belangrijk vinden in te spelen op de kansen en risico's die deze vraagstukken met zich meebrengen.

Volg Anders Kijken ook op Instagram!

Reacties 1 - 1 (1)
Bedankt voor uw bericht.
Mariet de Jongh
11
November
2018
Volg jullie graag op anders kijken, groeten Mariet
Lori
12
November
2018
Dag Mariet, dank voor jouw reactie. Leuk dat je Anders Kijken blijft volgen! Groet, Lori