15
november
2018
|
08:41
Europe/Amsterdam

Tree to Zero

In het digitale tijdperk zijn er toch nog veel mensen met analoge gewoontes. Mensen die hun boodschappenlijstje nog elke dag opschrijven, of liever alles afdrukken dan dat ze de hele dag naar een scherm staren. Ons papierverbruik mag je toch zeker ook wel een guilty pleasure noemen. Een printje is zo gemaakt, maar hebben we nog wel in de gaten wat dit met onze bomen doet? De serie Tree To Zero laat zien dat we misschien toch een beetje op ons papierverbruik moeten letten.

 

download
karenina.nadia.martijn.treetozero.hr
download
martijndejong.Bomen&vegen.hr
download
daphnepersoon_Treetozero_HR
download
daphnepersoon_paperwaste_HR
Boilerplate

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden
Vanuit deze beleving start Achmea in samenwerking met studenten van de Hogeschool voor Kunsten Utrecht de campagne ‘Anders Kijken’. Want we zoeken een andere blik op thema’s die voor zowel de samenleving als onze organisatie belangrijk zijn. De studenten kijken vanuit hun eigen invalshoek naar deze thema’s. Deze campagne is erop gericht om nieuwe, creatieve en innovatieve perspectieven te creëren op bekende maatschappelijke thema's. Verrassende, schurende, prikkelende uitingen als startpunt voor een gesprek.

Deze periode staat Anders Kijken in het teken van de thema's klimaatverandering en duurzaamheid, geïnspireerd op de de Sustainable Development Goals 'climate action' en 'sustainable cities' van de VN. Ze zijn relevant voor Achmea omdat we het voor onze klanten en voor de maatschappij als geheel belangrijk vinden in te spelen op de kansen en risico's die deze vraagstukken met zich meebrengen.

Volg Anders Kijken ook op Instagram!

Reacties 1 - 3 (3)
Bedankt voor uw bericht.
1
04
October
2020
e
1
04
October
2020
e
1
04
October
2020
e