Over Anders Kijken

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Vanuit deze beleving start Achmea in samenwerking met studenten van de Hogeschool voor Kunsten Utrecht de campagne ‘Anders Kijken’. Want we zoeken een andere blik op thema’s die voor zowel de samenleving als onze organisatie belangrijk zijn. De studenten kijken vanuit hun eigen invalshoek naar deze thema’s. Deze campagne is erop gericht om nieuwe, creatieve en innovatieve perspectieven te creëren op bekende maatschappelijke thema's. Verrassende, schurende, prikkelende uitingen als startpunt voor een gesprek.

Deze periode staat Anders Kijken in het teken van de thema's klimaatverandering en duurzaamheid, geïnspireerd op de de Sustainable Development Goals 'climate action' en 'sustainable cities' van de VN. Ze zijn relevant voor Achmea omdat we het voor onze klanten en voor de maatschappij als geheel belangrijk vinden in te spelen op de kansen en risico's die deze vraagstukken met zich meebrengen.

Volg Anders Kijken ook op Instagram!

 

 

 

 

Wij gebruiken foto’s of ander beeldmateriaal als onderdeel van onze site. Op al het beeldmateriaal van anderskijken.achmea.nl zijn auteursrechten van toepassing. Voor het gebruik van dit beeldmateriaal moet dus toestemming gevraagd worden. Wie zonder toestemming een foto gebruikt, maakt inbreuk op het auteursrecht.