Meet the artists

Je ziet maar je zegt het niet

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Vanuit deze beleving start Achmea in samenwerking met studenten van de Hogeschool voor Kunsten Utrecht de campagne ‘Anders Kijken’. Want we zoeken een andere blik op thema’s die voor zowel de samenleving als onze organisatie belangrijk zijn. De studenten kijken vanuit hun eigen invalshoek naar deze thema’s. Deze campagne is erop gericht om nieuwe, creatieve en innovatieve perspectieven te creëren op bekende maatschappelijke thema's. Verrassende, schurende, prikkelende uitingen als startpunt voor een gesprek.​​ 

Nina Lemmennina.lemmenmedia.net@ninalaralemmen 

Mijn werk is een mengelmoes van realisme en verbeeldingskracht uitgewerkt in een verfijnd handschrift. Ik speel graag met wat mooi en lelijk is en haal inspiratie uit mijn dagelijkse belevenissen.

 

 

Zoë Hoetmer | zoehoetmer.wixsite.com/znhoetmer | @znhoetmer

Ik werk erg realistisch, en haal inspiratie uit het alledaagse. Ik ben een beeldend onderzoeker, en vind het belangrijk om mijn nostalgische verlangens en interesses te verwerken in mijn beelden.

Charlotte Claessen | www.studiolotti.nl | @lotti.ai

Door middel van mijn kleurrijke, grafische en geabstraheerde beeldtaal, weet ik mijn publiek op een luchtige manier te prikkelen. Mijn ontwerpen zijn helder, soms wat kinderlijk, vormgegeven en ik zoek altijd een passende combinatie tussen tekst en beeld.

 

 

 

Maureen Walschot | www.maureenwalschot.nl | @maureenwalschot

Het werk dat ik maak komt vaak tot stand uit verschillende druktechnieken en materiaalstudies in combinatie met typografie. Mijn werk heeft eigenlijk alles te maken met drukwerk, evenals de ruimtelijke toepassing ervan.

 

 

Emma Mees | www.emmamees.nl | @emmameess

Ik ben een derdejaars Graphic Design student aan de HKU. Vanaf het begin ben ik gefascineerd door kleuren, vlakken, patronen en vormen. Ik werk met analoge en digitale technieken om zo de juiste combinaties op te zoeken. Experimenterend en impulsief. Abstract of direct. Mijn werk uit zich vooral in drukwerk.

 

Celina Elberse Tourné | www.celina-elbersetourne.com | @celina.elbersetourne

Ik, Celina Elberse Tourné, ben een 3de jaars studente grafisch ontwerp. Ik ben gefascineerd door vormen, lijnen, typografie en de combinatie van deze drie. Door mijn analoge en abstracte werkwijzen ga ik op zoek naar nieuwe composities en beelden. Mijn werk bestaat voor voornamelijk uit drukwerk.

 

Olivier Groutars | pharfetchd.com | @pharfetchd

Mijn naam is Olivier Groutars & ik maak onder de noemer ‘pharfetch’d’. In mijn werk onderzoek ik persoonlijke en alledaagse onderwerpen aan de hand van een onrealistische wereld. Weergegeven met behulp van animatie, muziek of slechts pen en papier is deze wereld nog absurder dan de onze maar wel representatief. Mijn inspiratie komt uit de realiteit, het vreemde van wat vanzelfsprekend is: het grootse wat achter het kleine schuilt. Het liefste neem ik niets voor lief behalve als het gaat om kunst.